REJS Konyhai tárolás

Egy konyha - számtalan megoldás

 

A konyha az a hely, ahol minden otthon szíve dobog. Nyugodt reggelik, családi ebédek, romantikus vacsorák.

Találkozóhely a háztartás minden tagjának. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhessük kényelmét, már a tervezési folyamat elején érdemes elgondolkodni a megfelelő ergonomikus és funkcionális térhasználaton egyaránt.

A Variant MULTI termékcsalád a pult alatti szekrényekhez tervezett megoldások sokaságát és még több konfigurációs lehetőséget kínál.
A felhasználók maguk választják ki a drótkosarak változatát és a sínrendszer típusát, amely zökkenőmentes és kényelmes mozgást biztosít több ezer nyitási és zárási ciklus során.
A Maxima termékcsalád az igényes felhasználók számára készült rendszer.

4 stílusú kosarat tartalmaz: PURO, Silva, Evo és Classic.

A Classic rendszerek kosarai huzalból készülnek.

A Silva és Evo termékcsaládok masszív fenekűek - laminált bútorlapból vagy műanyagból.

A PURO kiegészítők  kiváló minőségű acélból készülnek, és 2 színben kapható: fekete tölgyfa díszítéssel vagy fehér átlátszó üveggel.
4 figyelemre méltó újdonság van. A Corner Space és a Corner Space Plus sarokszekrényekhez való rendszerek, amelyek még kényelmesebb használatot biztosítanak ezeknek a tágas, de általában nehezen hozzáférhető bútoroknak. A Maxi Space és a Maxi Space Duo viszont a magas szekrények megoldása. Ezek a tágas vasalatok akár 70 vagy akár 75 kg-os teherbírást is kínálnak. A Maxi Space Duo egymás mellett nyíló rendszerként is felszerelhető (két termék szükséges), mivel az alapon kívül az elülső részeken felfüggesztett kosarakat is tartalmaznak.
Tökéletes megoldások egy praktikus, de nagyon jól rendszerezhető kamraszekrény berendezéséhez.

REjs konyha